Последвайте ни във Facebook

Поръчка

Вашата поръчка за следващия ден можете да направите на нашите телефони, чрез формата за поръчка по-долу, на имейл или на място в нашия пункт на ул. Страхил Войвода 55 (работното време на пункта е 10:00-13:00ч.).
Поради натовареността в графиците ни, сърдечно молим да правите Вашите поръчки за следващия ден до 16:00ч.
Поръчки направени след посочения час ще бъдат таксувани допълнително (1 лв. за заявки от пунктовете ни и 2лв. за заявки до адрес).
Благодарим Ви за разбирането!

За да ползвате нашите услуги, е необходимо да ни предоставите следните документи:

ВАЖНО:
* Ако сте направили седмичен или месечен абонамент и нямате възможност да ползвате някои от дните, е необходимо предварително телефонно обаждане, за да отложите заявката за съответния ден. Така този ден няма да бъде таксуван, а ще бъде използван след изтичане на съответния период.

Вашите данни:
*Име
* Телефон
* Град:
* E-mail:
Възраст на детенцето
Получаване на поръчката:
ул. Страхил Войвода 55 (10:00-13:00ч.)

!!! Важно !!!

Ако сте избрали получаване на храната в обект с почивен ден - Неделя, можете да посочите в поле "Забележка" адрес за доставка или друг пункт за взимане на храната само в неделните дни.

Във Варна плащане за храната получавана от пунктовете, може да направите по банка или на пункта на ул. Страхил Войвода 55.
За Менюто
Меню  
Абонамент  
Брой менюта:  
При успешно обработена поръчка ще получите имейл за потвърждение. Липсата на потвърждение означава, че поръчката НЕ е пристигнала успешно при нас. Пишете ни, за да Ви съдействаме в случай, че имате някакви съмнения!
За Доставка
* Дата за доставка:
/кликни за да избереш дата/
Забележка:
(пояснение към адреса)
 

АЗ МОГА / I CAN TOO Скъпи приятели, станете и Вие част от ДОБРОТО! Участвайте с дарение и се присъединяваме към мисията на  И АЗ МОГА / I CAN TOO за подпомагане на деца със специални нужди и техните семейства! - https://www.icantoo.eu/donate/ 

I CAN TOO
Вече и салати от детска кухня
Детска кухня вип бебе