Последвайте ни във Facebook

Кухнята

детска кухня вип бебеДетска кухня ВИП БЕБЕ - Варна

В периода на захранване и преминаване на детето към обща храна, е необходимо разнообразно, пълноценно и здравословно хранене, в което са спазени съветите на специалистите. За приготвянето му обаче трябва предварително планиране, често пазаруване, внимателен подбор на продуктите, съставяне на меню, старателна заготовка и приготвяне на храната. За да се случва това по най-добрия начин е нужно не само изключително внимание и грижи, но и много време.

Ние, от Детска кухня ВИП БЕБЕ, Ви предлагаме решение, което улеснява натовареното Ви ежедневие, спестява време и сили, които да посветите на по-важни приоритети, като например общуването и играта с Вашето дете. Нашата услуга Ви спестява усилия, докато в същото време повишава жизнения Ви стандарт, осигурявайки разнообразна, пълноценна, балансирана и здравословна храна и повече свободно време за любимите хора и неща.

детска кухня вип бебеХранителен режим и приготвяне на храната

Нашата цел е да осигуряваме на децата пълноценна, вкусна и здравословна храна, поръчана и доставена по най-удобния  за клиентите ни начин.

Хранителният режим, който осигуряваме, гарантира нормалното развитие на децата, съобразен е с европейските и световни стандарти и същевременно отговаря на утвърдените български представи за домашно приготвена храна.

Готвенето на храната се извършва по рецептите на проф. д-р Лиляна Трифонова, одобрени от МЗ, и периодично се консултира със специалисти – педиатри, диетолози, алерголози, гастроентеролози.

За да отговорим на различните нужди на нашите клиенти, вече предлагаме и меню, съобразено със специфичните изисквания на децата, в чието хранене не бива да присъстват прясното мляко и яйцата.

Гаранция за качество

детска кухня вип бебеДетска кухня ВИП БЕБЕ има разрешително за работа N TO33313729/05.09.08 oт РИОКОЗ. Кухнята е изградена съобразно съвременните тенденции в оборудването и се използват най-добрите технологии за контрол на храната и процеса на приготвянето ѝ.

Качеството на храната зависи от качеството на продуктите, от които тя е приготвена. Затова използваме утвърдени марки продукти, придружени със сертификати, отговарящи на европейските стандарти за качество. Детска кухня ВИП БЕБЕ притежава система за самоконтрол, утвърдена от ХЕИ, и работи по програма на НАССР, която включва добри производствени и хигиенни практики за преодоляване на рисковете, свързани с безопасността на храните.

Екипът ни осъзнава своята отговорност и значение - чрез услугата си участваме в отглеждането на най-скъпото и ценното за Вас - Вашето дете. Ето защо обслужваме с грижа, компетентно, отговорно и с желание!

Доставка

Доставката по домовете е още едно удобство за нашите клиенти. Освен че спестява време, тя е и оптималното решение за навременното получаване на храната при лоши метереологични условия, при наличие на възпрепятстващ проблем, при заетост. Доставката е също и съвременно решение на проблема с продължителното чакане за ред.

Изберете спокойния, точен, сигурен и удобен начин да получите заявената от Вас храна.
Храната се доставя опакована в кутийки за еднократна употреба с капак, осигурени от Нас.

За да Ви доставим храната вкъщи, е достатъчно да направите поръчка по удобен за Вас начин: телефонно обаждане, електронна поща или на място - изборът е Ваш. Направете Вашата заявка до 16:00 часа предходния ден и на следващия храната ще бъде на посочения адрес.

Доставка от детска кухня вип бебе

I CAN TOO
Вече и салати от детска кухня
Детска кухня вип бебе